29 Ocak 2010 Cuma

* Point of Skin nedir?

1 yorum:

  1. Cevap:

    Point of Skin, tüm dünyada güç kazanmaya başlayan güzellik salonlarının YENİ MARKASIDIR. Point Of Skin, sağlıklı cilt bakımı kriterleri üzerine kurulmuştur.
    Siz müşterilerimiz için sağlıklı ve güvenli olması gereken cilt bakımları vesalon/Spa bakımları için en önemli kriterler, kusursuz güzelliğin ?gizemi? ni çevreleyen gösteriş ve cazibe içerisinde genellikle tamamen gözden kaçırılır.

    Bu cazibe heyecan vericidir fakat duygusal açıdan dikkat dağıtıcıdır ve sonuçta cilt bakım ürünlerinde kullanılmakta olan içerik maddelerinin çoğu kesinlikle cilt dostu değildir ve pek çok olayda sadece cildiniz üzerinde değil, aynı zamanda genel sağlığınız ve iyiliğiniz üzerinde de kısa ve uzun vadeli zararlı etkileri vardır. Bu nedenle günlük kullandığımız cilt bakım ürünlerine daha yakından bakmamız gerekmektedir.

    Bu durumun ana nedenlerinden biri, müşterilerin genellikle kozmetik ürünü kaplarının içinde aslında ne olduğu konusunda eğitilmiş olmamalarıdır; tabi harika,inanılmaz bilimsel gelişmeler, son teknolojiye sahip, egzotik isimli içerik maddeleri gibi kelimelerin aşırı empoze edilmesi hariç. Ama şimdi değişme zamanı!
    Point Of Skin'i daha iyi anlayabilmek için lütfen NEDEN POINT OF SKIN sayfalarını okuyun :
    Önsöz Hedefler SözümüzMisyonumuz Yararlarımız Farkımız Skinoloji Çok daha fazlası

    YanıtlaSil